Злочин стався в серпні 2016 року в селі Новоберислав.

Приїжджий з Доецкой області украд маленьку дівчинку, изначиловал її і потім задушив. Тіло він залишив на березі Каховського водосховища.

Зловмисник намагався втекти, але його змогли затримати. Суд засудив жорстокого вбивцю до довічного ув'язнення. Але, адвокати педофіла подалю апеляцію.

Нагадаємо, що озброєний таксист жорстоко познущався над дівчиною.У місті Бершад Вінницької області озброєний 57-річний таксист зґвалтував 26-річну дівчину. Про це повідомили в прес-службі поліції області. "З заявою про злочин дівчина звернулася в поліцію ввечері 12 липня. За словами потерпілої, водій автомобіля таксі, послугами якого вона скористалася, на польовій дорозі, погрожуючи пістолетом, її зґвалтував", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Під Києвом невідомий зґвалтував дівчину і втік на евробляхе."В селі Красилівка на Київщині сталося зґвалтування. Принаймні, так говорить заявниця. Вона зі знайомим пішла в магазин, купили вино, випили ... А потім, за її словами, у чоловіка "зірвало дах" - він став рвати паспорт і розбив мобільний телефон. Після цього, почав душити і зґвалтував заявницю", - йдеться в повідомленні. За словами жертви, ґвалтівник знаходиться в чорному автомобілі BMW на литовській реєстрації.У середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік зґвалтував дівчину і зник у невідомому напрямку.

"Знай.uа" писав, що Нелюдська жорстокість: троє чоловіків жорстоко познущалися над хлопцем з інвалідністю.У Хмельницькій області троє чоловіків викрали і зґвалтували хлопця з інвалідністю. Про це повідомляють "Факти" з посиланням на джерела в поліції. Спочатку чоловіки запропонували йому випити з ними, потім змусили заплатити за алкоголь.Коли у потерпілого грошей не залишилося, зловмисники схопили його, кинули в багажник машини і відвезли за місто на звалище. Потім хлопця прив'язували до дерева, били битою, а потім нею ж і зґвалтували.