В російській столиці сталася НП. Так, у доці на вулиці Річковиків на півдні столиці відбулося загоряння на пришвартованому судні.

Про це стало відомо завдяки оперативному повідомленню Telegram-каналу LIFE SHOT.

Відомо також, що повідомлення про пожежу в Нагатинській затоні надійшло до рятувальників о 12:56 (за Москвою).

За попередньою інформацією, відбувається спалах пришвартованого катеру", – розповіли в прес-службі відомства. На місці пожежі працюють 25 пожежних розрахунків і багатоцільовий пожежно-рятувальний корабель МНС "Полковник Чернишов". Даних про постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередньо встановлено, що НП сталася на території Московського суднобудівного заводу. Подальша інформація уточнюється.

Варто нагадати, що у німецькому місті Нюрнберг сталася страшна пожежа. Загорівся житловий будинок, в результаті чого загинуло 5 людей. Про це пишуть місцеві ЗМІ. Трагедія сталася в ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 годині ночі повідомили про займання. Коли вони приїхали, половина першого поверху було охоплено вогнем, а решта була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати були марні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на проспекті Володимира Маяковського, 40, близько десятої години вечора 31-річний чоловік звів рахунки з життям. Про це повідомляють ЗМІ. Зараз вже відомо, що перед трагедією в родині стався сильний конфлікт. Спочатку в квартирі голосно лаялися, після чого чоловік почав бійку з батьками.

Незабаром його вдалося заспокоїти і привести до тями. Однак він різко підскочив до вікна, відкрив його і вистрибнув. В результаті падіння з 10-го поверху чоловік розбився на смерть. Медики виявилися безсилі.

Нагадаємо, горів живцем: моторошна трагедія в Запоріжжі перелякала українців.

Як повідомляв Знай.uа на Київщині страшна трагедія забрала життя трьох людей: рятувальники не повірили своїм очам.

Знай.uа писав, Клімкін пообіцяв перетворити Чорне море на Бермудський трикутник: сюрприз для Путіна.

Дивіться відео по темі: