У Рівненській області вогонь забрав життя двох чоловіків.

Так, під Рівним, у дерев'яному житловому будинку спалахнула пожежа. Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС Рівненської області, під час гасіння вогню в приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків.

Повідомлення про те, що горить приватний будинок. рятувальники отримали 6 січня в 00:54. По прибуттю на місце виклику, з'ясувалося, що вогонь повністю охопив дерев'яний житловий будинок у селі Шубков Рівненського району. О 01:15 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. Тільки в 02:45 вогнеборцям вдалося повністю ліквідувати.

"На місці пожежі рятувальники виявили тіла двох чоловіків", – розповіли в ДСНС і відзначили, що причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, Жахливий пожежа убив трьох людей, дитина на волосок від смерті, моторошні подробиці

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Смертоносна пожежа спалахнула в житловому будинку в місті недалеко від Барселони в іспанській автономній області Каталонія. Про це пише The Guardian з посиланням на повідомлення місцевих рятувальних служб. Жертвами пожежі стали троє людей, ще кілька отримали поранення в результаті займання.

Раніше ми писали, що квест-кімната стала могилою для компанії підлітків: жахлива пожежа перелякала всю країну.

У польському місті Кошалін п'ять дівчат загинули під час пожежі в кімнаті для квесту. Троє з них були неповнолітніми. Пожежа сталася в квест-кімнаті, в якій дівчата знаходилися і проходили квест, щоб звідти вибратися. Проте під час гри в приміщенні, де знаходилися дівчата сталося загоряння. Пожежникам не вдалося врятувати учасниць квесту. Після встановлення осіб медики розповіли, що трьом жертвам трагедії було всього 15 років.

Ще одного чоловіка з сильними опіками госпіталізували. Це працівник квест-кімнати. Поки невідомо, чому персонал закладу не відреагував вчасно і не відкрив двері кімнати, щоб дівчата могли врятуватися.

Як повідомляв "Знай.uа", суд вирішив долю боксера Очеретяного, який вбив співробітника УДО.

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очертяного, підозрюваного в нанесенні смертельної травми працівникові УДО