У польському місті Кошалін п'ять дівчат загинули під час пожежі в кімнаті для квесту.

Про це інформує RFM24.

Наразі вже відомо, що серед них було троє неповнолітніх.

Крім того відзначається, що дівчата брали участь у квесті, відповідно до якого необхідно вирішити головоломку та вибратись із закритої кімнати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте під час гри і в приміщенні, де перебували дівчата почаслось загоряння, на місте трагедії відразу ж виїхали екстренні служби, проте, коли знайшли дівчат було вже пізно. До прибуття фахівців весь поверх був охоплений вогнем.

Після встановлення осіб медики розповіли, що трьом жертвам трагедії було всього по 15 років.

Ще одного чоловіка з сильними опіками госпіталізували. Це працівник квест-кімнати. Поки невідомо, чому персонал закладу не відреагував вчасно і не відкрив двері кімнати, щоб дівчата могли врятуватися.

Разом з тим варто відзначити, що напередодні Нового року у Харкові по-звірячому вбили двох студенток із Туреччини, однак тіла загиблих виявили лише у четвер, 3 січня.

У повідомленні йдеться, що тіла студенток знайшли у замкненій квартирі. Про те, що дівчата уже три дні не виходять на зв'язок, у поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від численних ножових поранень.

Коли співробітники поліції потрапили в квартиру, побачили там безлад та калюжі крові. Правоохоронці повідомляють, що обом дівчатам - 20-ти та 22-річній - перерізали горло. До того ж на плиті в кухні були увімкнення всі газові конфорки. Сусіди кажуть, що студентки жили тихо, ні з ким не спілкувалися та не конфліктували.

Цю квартиру дівчата винаймали понад півтора року. Громадянки Туреччини вчилися у Харкові на медиків. В університеті кажуть, що обидві першокурсниці були старанними студентками, конфліктів з одногрупниками не мали.

За даними поліції, незадовго до загибелі одна з дівчат скаржилась батькам на колишнього хлопця, який її начебто переслідував.

Окрім того спливла інформація, що власниця квартири, в який жили дівчата, теж померла за кілька тижнів до Нового року. А її онук, який мав опікуватися помешканням, зник. Судячи з профілю чоловіка у соцмережі, нині він перебуває у Москві.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли валізу з трупом дівчини.

Як повідомляв "Знай.ua", суд вирішив долю боксера Очеретяного, який вбив співробітника УДО.

Також "Знай.ua" писав, що сусіди чули крики убитої сім'ї з Вінниці, але нічого не зробили.

У Харкові знайшли вбитими двох іноземних студенток