Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася просто новий рік, 1 січня, неподалік від села Високого Томашевського району Дніпропетровської області. Жертвами аварії стали троє людей, ще семеро госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Найбільше жахає, що серед загиблих було немовля, розповідають у прес-службі поліції Дніпровської області.

Попередньо відомо, що що водій автомобіля "Ford Mondeo" виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21099". В результаті аварії загинули двоє дорослих і дитина.

Трагедія сталася близько 16:00. Водій Форда на іноземній реєстрації вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з «ВАЗ-21099». В результаті аварії загинули 59-річний водій «ВАЗа» і його пасажири: жінка з чотиримісячною дитиною.

Згодом стало відомо, що загиблими в аварії виявилися 59-річний водій «ВАЗа», його 35-річна дочка і 4-місячна онука. Ще двоє пасажирів цього автомобіля віком 14 та 37-років з переломами і травмами перебувають у лікарні.

Також на лікарняних ліжках з численними переломами виявилися п'ятеро пасажирів "Ford Mondeo" віком 29, 31, 34 років та 13-річна дівчинка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За кермом іномарки перебував 33-річний житель с. Вербова. Під час медичного освидуванння з'ясувалося, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Він не постраждав. Зараз водій затриманий в процесуальному порядку.

Нагадаємо, Марина Поплавська знала про свою смерть: страшна правда про ДТП з акторами "Дизель Шоу".

Крім того, ми писали, що на гірському перевалі в Карпатах злетів автобус з туристами: всьому виною "Лисі" шини.

Нагадаємо, 1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля. На місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Ще двох госпіталізували.

У салоні Mazda перебувало подружжя. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річну жінку з численними травмами госпіталізували.

В Opel їхала родина з дітьми. Непритомну дівчинку у віці близько восьми років доставили в лікарню. Всі інші, хто перебував в авто, загинули. Серед загиблих 39-річний водій та шість пасажирів автомобіля: троє дорослих - 33, 53, 55 років, а також троє дітей – 5 і 13 років і семимісячне немовля.