1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля. На місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Ще двох госпіталізували, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Наголошується, що зіткнення сталося близько 11:00 на виїзді з селища Казанка. Там зіткнулися два легкових автомобілі: Opel і Mazda.

У салоні Mazda перебувало подружжя. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річну жінку з численними травмами госпіталізували.

В Opel їхала родина з дітьми. Дівчинку без свідомості у віці близько восьми років, доставили в лікарню. Всі інші, хто перебував в авто, загинули. Серед загиблих 39-річний водій та шість пасажирів автомобіля: троє дорослих - 33, 53, 55 років, а також троє дітей - п'яти, 13 років і семимісячне немовля.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Поліція
Поліція

На місці події працює слідчо-оперативна група, рятувальники, медики, криміналісти і слідчі.

Раніше повідомлялося, що 31 грудня в Харківській області потяг "Москва-Кривий Ріг" збив чоловіка. Особа загиблого не встановлена, на вигляд йому 45-50 років.

Подія сталася в 2:50 в Дергачівському районі Харківської області біля станції Козача Лопань.

"Швидкий поїзд "Москва-Кривий Ріг" смертельно травмував невідомого чоловіка, на вигляд йому 45-50 років. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Рух поїздів не припинявся", - повідомляють правоохоронці.

Також повідомлялося, що українська столиця досить бурхливо відзначила прихід нового 2019 року, були і радість, і горе. Вже в перший день нового року в центрі Києва сталося страшна ДТП.

Так, на проспекті Степана Бандери легковик на високій швидкості вилетів у відбійник і перекинувся на дах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, які посилаються на дані співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, московський поїзд убив українця і навіть не зупинився.

Як повідомляв Знай.uа, у Москві пішохідний міст обрушився на каток з детьми.

Знай.uа писав, як освіжувачі повітря запобігають ДТП.