У середу, 19 грудня, у Запоріжжі на вулиці Магара перекинувся позашляховик з дітьми.

Про це передає "Разом".

Як повідомляється, кросовер потрапив у ДТП і перекинувся. За словами очевидців, у салоні було двоє дорослих і двоє дітей. Пасажирів забрала карета швидкої допомоги, а на місці працюють рятувальники ДСНС.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Львівські області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль.

Про це повідомили очевидці в співтоваристві "Варта 1" в соціальній мережі Facebook.

"ДТП в смт. Івано-Франкове 03:20. Рейсовий автобус Ecolines протаранив легковий автомобіль AI 5616 BK. 4 загиблих, пасажири автобуса не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Аварія сталася в ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, розташоване в Яворського районі. Відомо, що четворе людей, які перебували у легковику марки Volvo загинули. Ще двох пасажирів автомобіля, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного жителя Харківщини, доставили в лікарню. У рейсовому автобусі перебувало 70 пасажирів. На щастя, ніхто з них не постраждав.

На місце події прибула Національна поліція. Правоохоронці встановили, що автобус рухався в напрямку Львова. За кермом був 42-річний житель Києва. Зараз встановлюють причину ДТП.

Нагадаємо, у Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса, ще 18 отримали серйозні травми, стан п'яти з них важкий.

Раніше Знай.ua повідомляв, неподалік від Цюріха пасажирський автобус, який їхав з Генуї в Дюссельдорф, потрапив в жорстку аварію. Відомо, що в результаті ДТП постраждали близько десятка туристів з Росії.

Також Знай.ua писав, в суботу, 15 грудня, на Одеській трасі біля населеного пункту Чабани сталося масштабне ДТП. Фура DAF протаранив шість машин. В результаті зіткнення отримали пошкодження наступні автомобілі: Opel Vectra, Renault Sandero, Volkswagen каравела, Volkswagen Tuareg, автобус "Богдан" і Mercedes ML350.