У Київській області сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів. Загинула подружня пара, повідомили в прес-службі ГУНП області.

ДТП сталося 14 грудня о 22:50 на 3 кілометрі автодороги "Володарка-Біла Церква". Як з'ясувалося, легковик "ВАЗ", під керуванням 55-річного чоловіка, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем "Subaru".

В результаті аварії водій "ВАЗа" та його 52-річна жінка від отриманих травм загинули на місці. Водій іномарки серйозно постраждав, його госпіталізували у реанімацію.

"За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України", – розповіли в поліції зазначили, що причини аварії встановлюються.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше ми писали, що під Києвом у п'ятницю, 14 грудня, сталася страшна ДТП, внаслідок чого автомобіль загорівся.

За словами блогера Влада Антонова, ДТП сталася недалеко від Пирятина.

Нагадаємо, сплячий пасажир жорстоко побив і пограбував українського маршрутчика.

В Бердичеві, як і в Житомирі, нерідкі конфлікти між водіями і пасажирами, однак вони рідко закінчуються чимось більшим, ніж словесною перепалкою. Але в середу, 12 грудня, на кінцевій зупинці одного з автобусних маршрутів пасажир побив водія маршрутки. Про це повідомляє місцевий сайт Бердичів.Biz.
У п'ятницю, 14 грудня, у Києві, на вулиці Антоновича сталася аварія, яку спровокував п'яний водій Volkswagen.

Відомо, що водій автомобіля Volkswagen (AM5515CE) не впорався з керуванням та влетів у припаркований Renault.

Крім того, відомо, що під час аварії, в Renault перебувала вагітна жінка. На щастя, в результаті ДТП вона не постраждала. Також відзначимо, що неподалік від зоомагазину стояв водій Renault разом із співробітницею.

Нагадаємо, що в Подільському районі Києва автомобіль влетів у бетонний відбійник.

Як повідомляв "Знай.uа", купа металу і довжелезні пробки, моторошне ДТП сколихнуло столицю.

"Знай.uа" писав жахливе ДТП під Києвом, "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі пробка.