У Києві сталася ДТП. Посередині догори перекинувся мікроавтобус Ford.

Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"ДТП з перекидання автомобіля Ford сталося на В. Гавела. Деталі про причини та наслідки встановлюються", - зазначили у дописі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У даний час правоохоронці встановлюють причини і наслідки аварії. Через ДТП на вулиці утворився затор. Автомобілі змушені об'їжджати місце ДТП по узбіччю.

Раніше одному з районів Києва стався конфлікт між двірником та двома безхатченками. Врезультаті інциденту комунальник вистрілив в одного з них. Стрілянина відбулася в Дарницькому районі столиці біля пункту прийому вторинної сировини. Двірник, який саме в той час працював у дворі одного з будинків, запідозрив безхатьків у крадіжці паперу. Чоловіки заперечили йому, це спричинило скандал.

Нагадаємо, що сталася жахлива ДТП під Києвом: "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі затор. В декількох сотнях метрів від Брест-Литовського шосе зіткнулися Honda і вантажівку MAN, в якому постраждала жінка похилого віку - водій Honda. Свідки повідомляють, що на місце прибуло вже кілька карет швидкої допомоги. У місці аварії утворилася пробка в обидві сторони руху - як з Києва, так і в столицю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 9 грудня, в Києві сталася чергова ДТП за участю поліцейських. Аварія сталося в центрі Києва, 9 грудня вдень. З камер відеоспостереження видно, що авто з середньої смуги різко повертає ліворуч і підрізає патрульний автомобіль.

"Знай.uа" писав, що біля станції метро «Бориспільська» відбулося ДТП за участю автомобіля BMW. В результаті аварії водія затиснуло у салоні машини, і рятувальникам довелося вирізати постраждалого за допомогою спецінструменту.