Увечері 11 грудня на Варшавській трасі під Києвом сталося масштабне ДТП з участю маршрутки і вантажного автомобіля.

В декількох сотнях метрів від Брест-Литовського шосе зіткнулися Honda і вантажівку MAN, в якому постраждала жінка похилого віку - водій Honda. Про це повідомляє ТСН.

НП сталася в півкілометрі від КП «Пуща-Водиця» бік Ірпеня. Інформація про постраждалих уточнюється.

Свідки повідомляють, що на місце прибуло вже кілька карет швидкої допомоги. У місці аварії утворилася пробка в обидві сторони руху - як з Києва, так і в столицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Згідно інформації спільноти «Київ Оперативний», маршрутка в'їхала у причіп вантажівки. У результаті аварії постраждали кілька людей, серед яких є підліток. Всі вони госпіталізовані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові зіткнулися дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми. Аварія сталася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізались одна в одну на проспекті Ювілейному. ДТП сталося між автомобілями “Mazda 826” і “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 9 грудня, в Києві сталася чергова ДТП за участю поліцейських. Про це повідомляють у Facebook. ДТП сталося в центрі Києва, 9 грудня вдень. З камер відеоспостереження видно, що авто з середньої смуги різко повертає ліворуч і підрізає патрульний автомобіль.

"Знай.uа" писав, що жахлива трагедія за участю українців сталася на вихідних в 7 годин ранку в Словенії на трасі поблизу містечка Мурска-Собота. Відомо, що в ДТП загинула 63-річна українка. Ще кілька пасажирів автобуса отримали поранення. Правоохоронці зазначають, що мікроавтобус Mercedes Benz Sprinter через непередбачені обставини зламався посеред траси, після чого в нього врізався інший мікроавтобус. Через зіткнення обидва транспортні засоби викинуло в кювет. Відомо, що автобуси мали українську реєстрацію.