В українській столиці 39-річний іноземець після розмови з двома невідомими чоловіками одержав вогнепальні поранення в спину і загинув на місці. Поліція намагається розібратися в деталях трагедії.

До чергової частини Деснянського управління поліції інформація про вогнепальне поранення чоловіка надійшла приблизно о 24.00 від медиків "швидкої". Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Києва.

поліція
поліція

Поліцейські, які приїхали на місце злочину знайшли тіло 39-річного іноземця з вогнепальними пораненнями. Під час огляду місця події поліцейські знайшли кулю.

"Правоохоронці опитали свідка - 61-річного товариша потерпілого. Чоловік пояснив, що вони були в кафе, а потім вирішили йти додому. Його друг першим вийшов на вулицю, а свідок затримався. Коли ж він підійшов, побачив, що потерпілий розмовляв з двома незнайомцями. Чоловіки вирушили додому, і в цей час пролунало кілька пострілів. На місце події відразу викликали "швидку", лікарі констатували смерть", - повідомили поліцейські.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто нагадати, що в Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який убив двох чоловіків з вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Крім того правоохоронці довели і замах на життя, який він здійснив перед затриманням. Зараз вже відомо, що в жовтні 2014 року жертвами вбивці стали двоє киян, які надавали послуги з автоперевезення. Після чого вбивав своїх жертв пострілом в голову і в подальшому закопував у лісосмузі під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жорстоке вбивство відразу кількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася при нез'ясованих обставинах. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу поліції області.

Нагадаємо, 13-річна дівчинка написала есе, в якому виступила проти насильства. А потім її вбили у власному будинку.

Як повідомляв Знай.uа чоловік влаштував стрілянину в магазині, до нього приєдналися копи, багато загиблих.

Знай.uа писав, черговий Росляков відкрив стрілянину в коледжі: є загиблі, поранених більше десятка.