У Харкові 34-річний чоловік одержав страшні травми в новорічну ніч – численні рвані рани обличчя і відірвана кисть руки. Зараз за життя Дениса Кавецького борються лікарі. Як стверджують медики, обличчя Дениса довелося збирати по частинах. Стан чоловіка залишається стабільно критичним. Подробиці події розповіла місцевій пресі дружина потерпілого, Оксана Кавецька.

1 січня, бурхливо відзначивши новий рік, компанія, що включала Дениса, вийшла у двір житлового будинку по вулиці Бібліка, і вирішила запустити феєрверк. Однак використання піротехніки ледь не коштувало чоловіку життя. Кисть руки Дениса відірвало, обличчя буквально пошматувало вибухом феєрверку.

"Денису ампутували кисть лівої руки, а також нігтьові фаланги пальців правої руки. Ну і обличчя збирали. Він перебуває в штучній комі. Лікарі кажуть, що стан стабільно критичний. Ключове слово стабільно. Дуже потрібна кров, була дуже велика крововтрата. Йому вже дуже багато крові перелили та ще буде вимагатися", - розповіла Оксана Кавецька.

За її словами, кров можна здати в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги (6-й поверх), з поміткою для Дениса Кавецького.

Всі, хто хоче надати фінансову допомогу потерпілому, можуть звернутися до Оксани Кавецкой по телефону 099-611-22-61.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вбивство охоронця Порошенко в Києві потрапило на відео.

У Києві на території ЖК "Французький квартал" відбулося вбивство – зловмисник відправив на той світ одним ударом 26-річного співробітника Управління державної охорони. Відео з місця інциденту опублікував "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

За попередньою інформацією, під час конфлікту між двома чоловіками - автомобіліста і чоловіка, який вигулював собак, стався словесний конфлікт і бійка. Після чого чоловік, який вигулював собак, вдарив автомобіліста в щелепу, від чого той впав і помер на місці. Перехожі одразу викликали швидку допомогу, але реанімувати потерпілого їм не вдалося.

Нагадаємо, в Росії 3 січня близько 17.30 за київським часом знову обрушилася чотириповерхова поверхова будівля. Як повідомляв "Знай.uа" у Добропіллі Донецької області 28-річний місцевий житель пробрався в храм і вкрав звідти мощі Георгія Побідоносця, щоб лікувати хвороби, злодієм виявився рецедивист раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Також "Знай.uа" писав, в Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрілив у ногу чоловікові.