В Донецькій області сталося зухвале пограбування храму.

Так, у Добропіллі Донецької області 28-річний місцевий мешканець пробрався до храму і поцупив звідти мощі Георгія Побідоносця, щоб лікувати хвороби.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області, злодієм виявився рецедивіст, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

"Правопорушник пояснив, що чув про те, що дані реліквії мають чудодійну силу, саме тому викрав їх та приніс додому", - повідомляє прес-служба поліції області.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Викрадені мощі вилучили у якості речових доказів. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за наругу над могилою або над тілом померлого.

Нагадаємо, невідомий у середу, 26 грудня, скоїв пограбування банку в Кривому Розі, зумівши винести з відділення понад 14 тисяч євро.

Пограбування сталося вранці. Невідомий увірвався до банку і погрожуючи зброєю, став вимагати від працівниці банку віддати йому всі гроші. Лиходій поцупив 85 тисяч гривень, кілька сотень доларів і польські злоті. Втікаючи, він поранив працівницю банка, вистріливши їй в обличчя та руку.

За фактом пограбування поліція відкрила кримінальне провадженння.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Чехії в місті Пршибрам в одному з відділень банку Unicredit чоловік захопив заручників.

Террористом виявився вчорашній банкрут, а сьогоднішній злочинець. Чоловік був озброєний і утримував в заручниках 9 чоловік. На щастя, зброєю чоловік не встиг скористатися. В контакт зі злочинцем вступив професійний переговірник. Чоловік повідомив, що не збирається грабувати банк. Він хотів подати скаргу, оскільки збанкрутував, і вважав, що в тому, що з ним сталося, є конкретні винуватці. Він також заявляв, що не хоче нікому з заручників заподіяти зло.

Знай.uа писав, жорстокі вбивці криворізького студента почули новий вердикт суду.

В января 2018 года трое мужчин похитили парня 20-ти лет. Около 20 дней его держали в заложниках и требовали от родителей 100 000 гривен выкупа. Адвокат матери парня, говорил, что обвиняемым передали 96 000 гривен выкупа, но тогда парень уже был убит.