У Чехії в місті Пршибрам в одному з відділень банку Unicredit чоловік захопив заручників. Вчорашній банкрут, а сьогоднішній злочинець був озброєний пістолетом, яким, на щастя, йому не вдалося скористатися. Також повідомляється, що в заручниках у нього опинилися дев'ять людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію правоохоронних органів.

За інформацією журналістів, копи зреагували оперативно, площа, на якій знаходиться банк, тут же було оточено. З сусідніх магазинів вивели покупців і персонал. Також було задіяно поліцейський вертоліт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В контакт зі злочинцем вступив професійний переговірник. Чоловік повідомив, що не збирається грабувати банк. Він хотів подати скаргу, оскільки збанкрутував, і вважав, що в тому, що з ним сталося, є конкретні винуватці. Він також заявляв, що не хоче нікому з заручників заподіяти зло. На доказ своїх слів чоловік відпустив одного із заручників. Далі переговори з ним зайшли в глухий кут.

Варто нагадати, що в багажнику автомобіля на Черкащині знайшли труп чоловіка. Його голову було обтягнуто поліетиленовим пакетом. У Черкаській області (Золотоніський район) жителі села Пищане звернули увагу на машину, яка довгий час стояла на вулиці з увімкненими фарами.

Місцеві жителі викликали правоохоронців. Коли вони відкрили багажник, то виявили страшну знахідку – тіло чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові. Як виявилося, це був інспектор столичного рибоохоронного патруля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що батькам трирічного хлопчика, який загинув у селі Ковшарівка Ізюмського району оголосили про підозру у вбивстві. 30-річну жінку та її 40-річного співмешканця підозрюють у тому, що вони катували, завдали тяжкі тілесні ушкодження і довели до смерті малолітню дитину.

Нагадаємо, злочинець захопив у полон дев'ять людей під час пограбування банку: поліція намагається домовитися.

Як повідомляв Знай.uа вор-невдаха вирішив роззутися перед крадіжкою і поплатився за це: ноги потрібно мити.

Знай.uа писав, жорстокі вбивці криворізького студента почули новий вердикт суду.