У Росії 3 січня близько 17.30 за київським часом знову обвалилася чотириповерхова поверхова будівля розважального центру. Сталося це у Новочеркаську.

Мова йде про приміщення офісного і розважального центру. Обвал стався в одній з його частин над відділенням Ощадбанку. На момент обвалення розважального центру в боулінг-клубі знаходилися люди.

За даними МНС РФ присутні встигли вчасно вибігти з розважального центру в момент початку катастрофи. За попередньою інформацією, в НП ніхто не постраждав.

Про кількість постраждалих на даний момент офіційної інформації немає. Причиною обвалення могли бути ремонтні роботи в банку по перепланування. Як повідомляється, відділення банку на першому поверсі чотириповерхового офісу рік тому ремонтували. Можливо, через помилку робочих сьогодні ліва частина будинку звалилася.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дивіться: Обвал 4-поверхової будівлі в Новочеркаську (Росія)

Нагадаємо, у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" у справі про вбивство двох іноземних студенток, студенток виявили в орендованій квартирі на Салтівці на вулиці Валентиновській з перерізаним горлом. Як повідомляв "Знай.ua", напередодні Нового року водій Maserati Levante, будучи в стані алкогольного сп'яніння, збив людину на пішохідному переході, ДТП, в результаті якого 36-річний пішохід отримав важкі травми і був госпіталізований, сталося 30 грудня, а 2 січня постраждалий помер у лікарні. Також "Знай.ua" писав, в Сумах близько 16:00 2 січня в будинку по вул. Супруна обірвався ліфт, в результаті чого померла маленька дитина.