В Одесі сталася історія від якої волосся дибки і стає не по собі. Так, в одній з одеських маршруток під час руху помер пасажир.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ГУ Нацполіції Одеської області, і відео, яке виклали на YouTube користувачі мережі.

За інформацією копів, чоловік помер в автобусі, який курсував за маршрутом №232.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Відомо також, що свідкам інциденту вдалося зняти відео, як тіло чоловіка дістають з маршрутки. На місці працювала слідчо-оперативна група. Причина та обставини смерті, а також особа чоловіка встановлюється. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Варто нагадати, що на автодорозі "Суми-Ромни-Пирятин" поблизу села Червоне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет і перекинувся. За даними місцевої поліції, в салоні перебувало 15 пасажирів, троє з яких отримали незначні тілесні ушкодження, їм було надано допомогу на місці події.

Одного потерпілого госпіталізували. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 20 грудня, у Миколаєві водій маршрутки №1 на зупинці Кульбакинський поворот побив літнього пасажира, який зробив йому зауваження. Відео інциденту надіслали свідки події.

"Водій маршрутки побив звичайного пасажира, який зробив йому зауваження, буквально кілька секунд словесної перепалки, і водій з кулаками накинувся на літнього чоловіка. На прохання пасажирів припинити побої не реагував!", - повідомили читачі.

Нагадаємо, під Харковом потяг розчавив хлопця, зупинили рух.

Як повідомляв Знай.uа розірвало на частини: українська дорога перетворилася на суцільне пекло, в шоці навіть рятувальники.

Знай.uа писав, жахлива ДТП перетворила закохану пару на місиво: все одно трималися за руки.