Напередодні Нового року водій Maserati Levante, будучи в стані алкогольного сп'яніння, збив людину на пішохідному переході.

Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

Через три дні потерпілий помер у лікарні.

"При наближенні до нерегульованого пішохідного переходу водій не звернув увагу, що в першій і другій смугах інші автомобілі зупинилися, надаючи пішоходу перейти дорогу, не зменшив швидкість і скоїв наїзд на чоловіка", - заявив прес-секретар ГПУ.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Він додав, що ДТП, в результаті якого 36-річний пішохід отримав важкі травми і був госпіталізований, відбулося 30 грудня, а 2 січня постраждалий помер у лікарні.

Зараз водієві Maserati оголошена підозра за фактом скоєння ДТП зі смертельним результатом. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася прямо на новий рік, 1 січня, неподалік від села Високого Томашевського району Дніпропетровської області. Жертвами аварії стали троє людей, ще семеро госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Найбільше жахає, що серед загиблих було немовля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові сталося смертельне ДТП за участю автоцистерни і двох мікроавтобусів. Двоє людей не вижило, ще п'ятеро терміново госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Наш портал дізнався про це з прес-служби Національної Поліції у Львівській області.

"Знай.uа" писав, що актори Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Олександр Бережок погодилися на інтерв'ю, в якому розповіли, що в ніч на 20 жовтня вони поверталися до Києва зі Львова, де напередодні пройшов один з концертів їх нового туру. В 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою, в результаті ДТП гумористи отримали важкі травми, переломи та забої. По приїзду "швидкої" вони також дізналися, що їхній колега, 48-річна Марина Поплавська, не вижила.