У Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" у справі про вбивство двох іноземних студенток. Відомо, що студенткам було 20 та 22 роки.

На даний момент поліція опитує мешканців будинку і встановлює всі обставини страшної драми.

Як заявив заступник начальника управління Нацполиции по Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Чиж, убитих знайшли сьогодні, 3 січня 2019 року, близько дев'ятої години ранку.

"Прибулі на місце події співробітники поліції виявили два жіночих тіла без ознак життя. Ведуться слідчі і розшукові дії", – заявив він.

Наголошується, що сьогодні вранці в поліцію звернувся 19-річний хлопець. Він заявив, що дві її подруги з університету вже кілька днів не виходять на зв'язок.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляють місцеві ЗМІ, студенток виявили в орендованій квартирі на Салтівці на вулиці Валентиновской з перерізаним горлом.

Нагадаємо, Роре-мати жорстоко била власної дитини, а потім викинула на мороз: допомогу надав випадковий перехожий

У селищі Красноторка, який є частиною міста Краматорська Донецької області, патрульні виявили шестирічного хлопчика. Його вигнала на вулицю з будинку власна матір прямо посеред ночі. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Facebook. Хлопчик ходив вночі по місту без верхнього одягу і сильно мерзнул. Дитину побачив випадковий перехожий, а потім викликав поліцію.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", У Вінниці затримали "новорічного вбивцю": жорстоко розправився зі своєю сім'єю

У Вінниці правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому убивстві чотирьох осіб, яке сталося 31 грудня.

Вбивцею виявився 30-річний батько сімейства, який раніше повідомив, що виявив у своїй квартирі тіла чотирьох членів сім'ї з розбитими головами, в тому числі і двох дітей.

Також Знай.uа" писав про те, що Моторошні вбивства сколихнули Україну у перший день нового року: поліція повідомила подробиці

Про вбивства, які сталися в останні дні 2018 року і в саму новорічну ніч, повідомив перший заступник голови Національної Поліції В'ячеслав Аброськін. .