У Дніпропетровській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого таксі вилетіло на тротуар. Як було встановлено, аварія сталася в Кам'янському, де на перехресті з-за зіткнення двох авто таксі вилетіло на тротуар з людьми.

Як вдалося встановити, інцидент стався на перехресті вулиць Аношкіна і Свободи, де зіткнулися два автомобілі таксі. В результаті зіткнення одну з машин відкинуло на тротуар, де в цей час перебували люди.

Також повідомляється, що після аварії троє людей залишилися живі, оскільки встигли відбігти від автомобіля. В результаті аварії ніхто з пішоходів не постраждав.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в новорічну ніч Києві не обійшлося надзвичайних происшествий. Один з них стався біля відомого ринку "Колібріс". Близько двох годин ночі туди помчали авто швидкої допомоги, пожежників і поліції.

У Святошинському районі Києва водій автомобіля Renault Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. ДТП сталося на вулиці Курбаса. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. Про це повідомляє Інформатор. Відзначається, що в момент аварії в машині знаходилися п'ять осіб.

За словами свідків, Renault і автомобіль BMW на високій швидкості під'їжджали до кільцевої розв'язки. Водій Renault не впорався з керуванням і врізався в огорожу.

На місці події побували пожежники, дві карети швидкої допомоги, а також патрульні поліцейські. Ніхто з пасажирів Renault не загинув, проте деякі з них довелося госпіталізувати.

На момент аварії в Renault, крім водія, перебували ще четверо пасажирів. Їх евакуювали свідки ДТП. Двом знадобилася медична допомога: дівчина відмовилася відгоспіталізації, а хлопцеві довелося їхати стаціонар. Є підозра на перелом ребер.

Нагадаємо, московський поїзд убив українця і навіть не зупинився.

Як повідомляв Знай.иа, у Москві пішохідний міст обрушився на каток з детьмиє

Знай.иа писав, освіжувачі повітря запобігають ДТП.