На трасах Київської області двічі потрапили в ДТП маршрутні автобуси – слизькі дороги, травми, і вірна смерть чекали пасажирів, які наважувалися їхати куди-то в таку погоду. Про це повідомляє видання Я і ЗАКОН. За попередніми даними, в результаті аварій отримали травми різної тяжкості близько 15 пасажирів – всі в лікарні.

Перша з аварій сталася в Обухівському районі на 39-му кілометрі траси Київ-Знам'янка, в 06:30 ранку.

Водій маршрутки ГАЛАЗ зупинився на правій смузі руху, щоб «підібрати» пасажирів. В цей час водій вантажного автомобіля DAF, який рухався в попутному напрямку, скоїв зіткнення з автобусом.

Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Друге ДТП сталася на трасі Київ-Одеса в 7:25.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажного автомобіля почав рух. В цей час водій маршрутного автобуса Mercedes Sprinter наїхав на вантажівку.

Постраждали 9 пасажирів.

Нагадаємо, раніше ми писали про ДТП у Луцьку – маршрутка зажувала дворічної дитини і потягла за собою по землі.

У Луцьку 26 грудня маршрутка протащила маленьку дитину по асфальту кілька метрів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що інцидент стався ввечері, коли водій маршрутки не дочекався виходу жінки з дитиною з авто закрив двері і почав рух.

Наголошується, що дитина встигла вийти, а мама, яку вона тримала за руку залишилася в салоні. Водій почав рух і протягнув дівчинку, якій виповнилося лише два роки, кілька метрів.

Разом з тим варто зазначити, що на Бориспільській трасі, недалеко від Києва сталася масштабна автокатастрофа. Вантажівка протаранила заповнений пасажирами автобус.

Наголошується, що транспортна пригода сталася на трасі у напрямку Києва.

Шість осіб отримали травми в результаті ДТП. Всі пасажири живі. Кільком особам медичну допомогу надали на місці.

Нагадаємо, нічне ДТП закінчилося смертю водія.

Як повідомляв "Знай.uа" у страшній ДТП загинули двоє, смерть викинула на зустрічну смугу.

Також Знай.uа" писав, що півсотні авто перетворилися в криваво-металеве місиво.