У Луцьку 26 грудня маршрутка протягла маленьку дитину по асфальту кілька метрів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався ввечері, коли водій маршрутки не дочекався виходу жінки з дитиною з авто закрив двері та почав рух.

Відзначається, що дитина встигла вийти, а мама, яку вона тримала за руку залишилась у салоні. Водій же почав рух та протягнув дівчинку, якій виповнилось лише два роки, кілька метрів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На місце інциденту відразу ж приїхав батько дитини та працівники поліції.

Разом з тим варто відзначити, що на Бориспільській трасі, поблизу Києва, сталася масштабна автокатастрофа. Вантажівка протаранила заповнений пасажирами автобус.

Зазначається, що транспортна пригода сталася на трасі у напрямку Києва.

Шестеро людей отримали травми внаслідок ДТП. Усі пасажири живі. Кільком особам медичну допомогу надали на місці.

"Одну жінку затисло у маршрутці - її діставали водії автомобілів та інші пасажири, рятувальники під’їхали за декілька хвилин після визволення пасажирки. Постраждалу забрала швидка", - зазначається.

Також повідомляється, що через масштабну аварію на трасі утворився чималий затор.

Крім того варто відзначити, що у вівторок, 25 грудня, у Солом'янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса.

Автобус стрімко вилетів на узбіччя і зніс огорожу, при цьому ледь не розчавивши пішохода, ща зазівався.

Як розповідає сам водій злощасної маршрутки, все сталося в той момент, коли він спускався з вулиці Борщагівській на вулицю Гетьмана. Раптово його підрізав темний позашляховик, після чого чоловік різко вивернув кермо ліворуч, щоб уникнути зіткнення. В результаті автобус вилетів на узбіччя, зламав по дорозі кілька дерев і врізався в залізну огорожу.

У момент події в салоні перебували кілька пасажирів, однак, на щастя, ніхто з них не постраждав, і медична допомога нікому не знадобилася.

Все могло б закінчитися набагато більш трагічно – в момент, коли маршрутка вилетіла на узбіччя, там знаходилася жінка, яка годувала бездомних собак і яку мало не збив некерований автобус. Він пронісся впритул з розгубленою жінкою і навіть злегка її зачепив.

Нагадаємо, нічна ДТП закінчилася смертю водія.

Як повідомляв "Знай.ua", у моторошній ДТП загинули двоє, смерть викинула на зустрічку.

Також "Знай.ua" писав, що півсотні авто перетворилися на криваво-металеве місиво.

Київ засипало снігом: Майже 300 ДТП