У понеділок, 24 грудня, на Житомирщині сталася смертельна ДТП.

ДТП
ДТП

Про це повідомили у прес-службі обласної поліції.

У повідомленні йдеться, що аварія сталась близько пів на четверту дня неподалік від с. Дениші на Житомирській трасі. У поліції Житомирщини повідомили, що 41-річний киянин, керуючи легковим авто марки "Опель Астра", з невідомих причин вискочив на зустрічну смугу, де в лобову протаранив автомобіль ВАЗ.

Удар був настільки сильним, що пасажир ВАЗа загинув на місці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

поліція
поліція

Правоохоронці додають, що в салоні крім водія знаходилися пасажири: дві жінки 35 і 38 років і троє дітей у віці від 6 до 9 років. Від отриманого удару пасажири сильно постраждали і з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані лікарями невідкладної допомоги.

швидка
швидка

У салоні ВАЗу також крім водія знаходився пасажир, 31- річний житель обласного центру, який від отриманих травм помер на місці ДТП, а водій був госпіталізований. На місці аварії ще довго працювали співробітники поліції і представники слідчих органів, причини трагедії наразі встановлюються.

Нагадаємо, у Львові сталася ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Швидка збила жінку з дитиною.

швидка
швидка

За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Потерпіла жінка розповіла, що аварія сталася у неділю, 22 грудня, о 16:21 на вул. Гeнeрала Чупринки, 11 в місті Львів, на тротуарі.

"У суботу ми чекали таксі на тротуарі, і від удару ззаду я полeтіла впeрeд, а дитина, коли я озирнулася, ужe далeко під колeсамі машини була. Я зупинила машину і кинулася витягати дитину, витягнувши її, оглянула, вона була в стрeссовом стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я нeдоглядела дитини, сама у всьому винна. Підійшов їх співробітник, сказав, що всe бачив і він свідок, що я сама винна, занадто близько стояла до машини, і водій мeня не міг побачити. Вразило байдужість бригади швидкої допомоги, які відмовилися вeзти нас в лікарню, так як поспішали на виклик ... ", - шокувала розповіддю постраждала.

Швидка допомога
Швидка допомога

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося нове відео з водієм BMW, який у Києві на Дніпровській Набережній влетів у припарковані автомобілі.

Також Знай.ua писав про те, що на автошляху "Суми-Ромни-Пирятин", поблизу села Красне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" " не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та перекинувся.