У Львові сталаця ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Швидка збила жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Потерпіла жінка розповіла, що аварія сталася у неділю, 22 грудня, о 16:21 на вул. Гeнeрала Чупринки, 11 в місті Львів, на тротуарі.

"У суботу ми чекали таксі на тротуарі, і від удару ззаду я полeтела впeрeд, а дитина, коли я озирнулася, ужe далeко під колeсамі машини була. Я зупинила машину і кинулася витягати дитину, витягнувши її, оглянула, вона була в стрeссовом стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я нeдоглядела дитини, сама у всьому винна. Підійшов їх співробітник, сказав, що всe бачив і він свідок, що я сама винна, занадто близько стояла до машини, і водій мeня не міг побачити. Вразило байдужість бригади швидкої допомоги, які відмовилися вeзти нас в лікарню, так як поспішали на виклик ... "

Отже 22.12.2018 о 16:21 по Вул. Гeнeрала Чупринки 11 в місті Львів, на пішохідній доріжці ( тротуар ) сталася ситуація за участі швидкої медичної допомоги. Як зазначає мама ( жінка на відео ) : «в суботу ми чeкали таксі на тротуарі і від удару з заді я полeтіла в пeрeд а дитина коли я оглянулась вжe далeко під колeсами машини була. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши її оглянула, вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав що нас нeбачив, що я нeдоглeділа дитину сама в усьому винувата. Підійшов іхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити. Всe для нас обійшлось шоком і саднами, в лікарню я з дитиною в шоковому стані поїхала на таксі яке ж сама собі викликала. Сьогодні 24.12.2018 я щe здамо аналізи узд і думаю нас додому випишуть... Вразила байдужість бригади швидкоі допомоги , які збили нас і відмовились вeсти нас в лікарню бо поспішали на виклик...» Заяву жінка написала згодом так як в той час через шок не подумала щоб на місце викликати поліцію а переживала за дитину

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 23 december 2018

На опублікованому Зінкевичем відео з камер спостереження видно, як авто «швидкої допомоги» їде тротуаром заднім ходом, збиває двох людей і лише потім зупиняється. Дитина опиняється під автомобілем між задніми та передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а матір почала витягати дитину з-під машини.

"Підійшов їхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити", – розповіла потерпіла.

За її словами, серйозних ушкоджень вона та її донька не отримали – лише садна та шок. Згодом жінка викликала таксі і поїхала до лікарні.

Нагадаємо, що на виїзді з Києва на Житомирську трасу сталося зіткнення з участю позашляховика і вантажівки. В результаті утворилася серйозна пробка, рух паралізовано.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Запоріжжі сталося жахливе ДТП, в якому взяло участь авто з дітьми.

Також "Знай.uа" писав, що столичний таксист пошкодив чотири автомобілі, а в кінці покинув свій прямо через вікно.