На харківському ринку "Барабашово" народного депутата від фракції "Самопоміч" Романа Семенуху зустріли криками "Ганьба!"
Про це повідомляє видання "Ділова столиця".

"Зокрема, підприємці висловлювали претензії нардепу, тому що він не розібрався в ситуації і виступив у Верховній Раді на стороні незначно малої частини підприємців з ринку", – сказали активісти на зустрічі.
За їх словами, Роман Семенуха приїхав не до всіх харків'ян, а лише до певних підприємцям "потрібної йому спрямованості".

Предприниматели прогнали нардепа Семенуху с рынка «Барабашово» под крики «ганьба!»

«В частности, предприниматели высказывали претензии нардепу Роману Семенухе, потому что он не разобрался в ситуации и выступил в Верховной Раде на стороне незначительно малой части предпринимателей с рынка, чьи торговые объекты должны идти под снос из-за решений горсовета и контролирующих органов по линиям электросетей», - заявляли активисты на встрече с народным депутатом.

Geplaatst door Резонансные новости Украины op Zondag 23 december 2018

"Ви приїхали підтримати тих, хто бажає людям зла. Вони тягнуть всіх підприємців в авантюру, я знаю, що буде, у мене вісім торгових точок на ринку "Барабашово", працюють люди, у них сім'ї, ми не хочемо катаклізмів, ми хочемо нормально працювати, платити податки, а не потрапляти під слідство разом з чиновниками", – сказав Руслан Гусейнов, член ради підприємців "Барабашово".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові хитрий, але не дуже тямущий шахрай спробував викрасти автомобіль у присутності власника. Відомо, що при цьому автоворишка погрожував жінці холодною зброєю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Барабашово патрульний заснув за кермом і в'їхав в торговий контейнер. Тепер Департамент патрульної поліції хоче стягнути з нього півмільйона гривень! Тобто, і за машину і за ларьок. Все через суд. Буває і таке, що якщо патрульний потрапляє в ДТП, то він "по тихому" їде сам на СТО і лагодить за свої гроші, щоб не "потрапити".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Знай.uа" писав, що в нападі на групу людей біля ресторану Харкова брали участь четверо невідомих, але стріляли тільки двоє. Стріляли імовірно з автоматів Калашникова, повідомили УНН в поліції. Один з автоматів нападники кинули під час втечі з місця події. Також зловмисники кинули патрони, балаклаву та рукавиці.