На одній із доріг сталася масштабна автокатастрофа, у якій загинуло восьмеро людей та щонайменше десять поранених.

Сім з восьми загиблих - жінки. Серед постраждалих, досі багато хто знаходиться у критичному стані. ДТП сталася за участі 50 автомобілів. Про це повідомив сайт politeka.net.

Один із телеканалів повідомив, що масштабна аварія сталася на трасі Рохтак - Теварі поблизу міста Джаджар в штаті Харьяна в Індії.

Зазначається, що причиною катастрофи стали густий туман і погана видимість.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вісім чоловік, які загинули, їхали на позашляховику зі свого села в Наджафгарх на околиці Делі, але раптово їх автомобіль зіткнувся з вантажівкою", - наголошується в повідомленні.

Саме перший інцидент став причиною, яка спровокувала ряд інших аварій на шосе.

Серед автомобілів, що зіткнулися є шкільні автобуси, кілька легкових і вантажних автомобілів, а також автофургони. На самому шосе утворилася двокілометрова пробка.

Нагадаємо, у Львові сталаця ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Швидка збила жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги. Дитина виявився під автомобілем між задніми і передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а мати почала витягати дитину з-під машини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на виїзді з Києва на Житомирську трасу сталося зіткнення з участю позашляховика і вантажівки. В результаті утворилася серйозна пробка, рух паралізовано.

Також "Знай.uа" писав, що столичний таксист пошкодив чотири автомобілі, а в кінці покинув свій прямо через вікно.