У понеділок, 24 грудня, депутатка обласної ради Житомира, лідерка місцевого осередку партії "Батьківщина", народна депутатка України V-VII скликань Анжеліка Лабунська потрапила у страшну ДТП.

Цю інформацію повідомляє прес-служба поліції Житомирщини.

Відомо, що аварія сталася близько 5:30 на трасі Київ – Чоп біля села Царівка Коростишівського району.

Місцеве видання "Житомир online" повідомило, що у автомобілі знаходилася Лабунська.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє поліція, відбулося зіткнення двох автомобілів – Opel Vectra під керуванням 35-річного жителя Бердичева та позашляховика Mercedes, яким керував 59-річний. Обидва транстпортні засоби рухалися в попутному напрямку в сторону Києва.

Лабунська була пасажиркою Mercedes. З отриманими тілесними ушкодженнями депутатка звернулася по допомогу до медиків. "Житомир online" зазначає, що Лабунську госпіталізували до Коростишівської лікарні.

Журналісти видання припускають, що водій Mercedes перевищив швидкість, йдучи на обгін, і не впорався з керуванням.

Нагадаємо, що у Вінницькій області пасажирський автобус потрапив в аварію. За даними поліції, мова йде про міжнародний рейс Одеса – Барі. Останній кілька разів мікроавтобус розвернуло і винесло на смугу зустрічного руху. Постраждали четверо пасажирів мікроавтобуса, трьох забрала швидка. Проводиться розслідування.

Втім, протягом останнього тижня через несприятливі погодні умови аварія з такими наслідками не перша. 21 грудня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала 8-річна дівчинка. Потерпілу госпіталізували до лікарні. Аварія сталась близько 14.40 години.

Як повідомляв "Знай.ua", у Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.

Також "Знай.ua" писав, у селі Яблуниця (Карпати) Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині згорів готель "Простоквашино".