У Вінницькій області пасажирський автобус потрапив в аварію. За даними поліції, мова йде про міжнародний рейс Одеса – Барі. Останній кілька разів мікроавтобус розвернуло і винесло на смугу зустрічного руху.

Постраждали четверо пасажирів мікроавтобуса, трьох забрала швидка. Проводиться розслідування.

Втім, протягом останнього тижня через несприятливі погодні умови аварія з такими наслідками не перша. 21 грудня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала 8-річна дівчинка. Потерпілу госпіталізували до лікарні. Аварія сталась близько 14.40 години.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За кермом автомобіля "Renault Megane" перебувала 29-річна жителька міста Калинівка. Рухаючись в напрямку м. Вінниці, жінка не впоралась з керування транспортного засобу, з’їхала в кювет, де її машина перекинулась. У результаті аварії постраждала 8-річна дочка кермувальниці. Дівчинку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні.

"Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Працівники поліції встановлюють обставини автопригоди. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)".

"За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами", - звітували у поліції.

Дивіться: смертельна аварія у Вінниці

Нагадаємо, на автошляху "Суми-Ромни-Пирятин", поблизу села Красне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та перекинувся. Як повідомляв "Знай.ua", у Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця. Також "Знай.ua" писав, у селі Яблуниця (Карпати) Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині згорів готель "Простоквашино".