У Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.

"Від 8-ї години просто стоїмо в полі. Я телефонувала на гарячу лінію Укрзалізниці, але там сказали, що відповідь на скаргу треба чекати 14 днів", - коментують очевидці.

Згодом залізничники повідомили, що потяг не може проїхати, адже ремонтна бригада не забрала з колій приладдя. За словами начальника потяга, туди має приїхати локомотив, прибрати усе з колій — і тоді потяг рушить.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"У потязі працює туалет, є вода та тепло. Люди сплять. У сусідньому купе чула, як мати сказала дитині: "Не їж всі бутерброди, бо не відомо, скільки ще стояти будемо", - коментують пасажири.

Провідниця в одному з вагонів порадила тим, хто запізнюється, по прибуттю на вокзал Києва звернутися до чергового. Потяг 358Л повинен був приїхати до Києва о 06:34 ранку.

Раніше Укрзалізниця через падіння дерева та обрив контактної мережі попередила про можливі затримки пасажирських поїздів, які їдуть у західному напрямку.

Крім того, на початку грудня швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. Єдиним пасажиром, який через це спізнився на рейс, став українець, що працює в Австралії. Пасажиру, який спізнився на літак через поломку експресу, Укрзалізниця компенсувала $550 за квиток.

Дивіться: Аварія на залізниці, вантажний потяг зійшов з рейок

Нагадаємо, з київського вокзалу масово евакуювали людей.Як повідомляв "Знай.ua", у селі Яблуниця (Карпати) Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині згорів готель. Також "Знай.ua" писав, маршрутний автобус, що їхав по трасі Київ-Обухів, зіткнувся з трактором, в результаті чого поранення отримали семеро пасажирів.