Поки серед пасажирів не вщух ажіотаж через відсутність квитків на новорічні свята, Регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися.

Керівництво перевізника закупатиме пістолети, гвинтівки і патрони за 2,6 млн грн з ПДВ. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Постачальником зброї стане Казенне науково-виробниче об'єднання Форт МВС України.

Компанія поставить Укрзалізниці пістолет Форт-21.03 (в комплекті патрони калібру 9х19 Luger - 63 шт.), Пістолет Форт-19 (в комплекті патрони калібру 9х19 Luger - 109 шт.), Пістолет Форт-9 (в комплекті патрони 9х17 - 500 шт. ), штурмову гвинтівку Форт-229 (в комплекті патрони 7.62х51 - 232шт.), пістолет-кулемет Форт-224 калібру 9х19 Luger з глушником (в комплекті патрони калібру 9х19 Luger - 845 шт.) і пістолет-кулемет Форт - 224 калібру 9х19 Luger без глушника (в комплекті патрони 9х19 Luger - 1000 шт).

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Строк поставки - 28 грудень 2018 року. Всього УЗ поставлять 89 комплектів зброї.

Як відомо, нещодавно міністр інфраструктури Володимир Омелян дав доручення "посилити охорону та оборону вокзалів, залізничних станцій, аеропортів, портів та інших об'єктів інфраструктури за швейцарським зразком".

26 листопада Верховна Рада прийняла закон про введення воєнного стану строком на 30 діб на територіях ряду областей, розташованих поблизу с Росією, Придніпровською ділянкою україно-молдовського кордону, а також уздовж узбережжя Чорного і Азовського морів.

Дивіться: Система продажу електронних квитків "Укрзалізниці" не витримала навали новорічних пасажирів

Нагадаємо, "Укрзалізниця" з 8 грудня запускає нові безпересадочні вагони Київ - Вроцлав у складі потягів №749 / 51-52 / 75. Як повідомляв "Знай.ua", пасажири різко відреагували на затримку продажу залізничних квитків. Також "Знай.ua" писав, у приміщенні столичного вокзалу з‘явилася зала очікування для пасажирів експресу "Київ-Бориспіль".