Справжній ажіотаж перед святами українці відчули на собі задовго до їх початку. Замість обіцяних квитків та зручного онлайн-сервісу пасажири отримали купу проблем. Переповнені вокзали, закриті рейси та жодних пояснень від касирів – так вони провели кілька минулих діб, аби просто доїхати додому, або забронювати місця на Новий Рік чи Різдво.

Ажіотаж від Укрзалізниці: пасажири поділилися враженнями

Однією з перших поскаржилася на непродуманий сервіс та невиконані обіцянки на сторінці у Facebook Інна Дубовенко. Жінка віддала 2 тисячі гривень, але взамін їй підсунули зовсім не комфортні умови:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Укрзалізниця ковінька вам у д*пу! Купила квитки! Віддала 2 тисячі гривень. Придбання сторіччя - ні час відправлення мене не влаштовує, ні час прибуття, ні вартість! Але на цей потяг квитки просто були! Шо ви, довбні, зробили із розкладом??? Чому так мало потягів, що завжди проблема придбати квитки??? А тим більше в свята!!! Чому настільки незручний час їх руху? Чому я не можу викупити цілий люкс, аби їхати із твариною, а тільки ціле купе? Яка, в дідька, різниця? В вас же в плацкарт ніколи квитків немає, ви, с*чі діти, їх познімали, в купе зловити всі чотири квитки практично неможливо, а люкси хоч дорого, то хоч є в продажу! Який недоумок (дурний піп його хрестив) ті ваші правила писав? Якому телепню (а щоб йому пір'я в роті поросло!) прийшло в голову тримати продажі квитків до останнього, а потім викидати в продаж коли заманеться і шо заманеться?", - зазначила вона.

Більш того, пасажирка не може зрозуміти, навіщо було створювати відверто штучний ажіотаж і паніку, доводити тисячі людей практично до нервового зриву.

Можливо, хоч умови у вагонах покращили, якщо вже заявляють завищену ціну? Та де там, швидше потрапите у Лапландію. При чому просто у тамбурі.

Кілька таких знімків оприлюднив днями Віталій Кохан із потягу, котрий прямував рейсом з Києва до Костянтинівки в перших числах грудня.

"В такому станi всі тамбури вагонiв 14, 15, 16. Друзяки, хто має "вихiд" на мiнiстра Омеляна, уряд в цiлому, Укрзалізницю й особисто гаранта? Розкажiть цим пiклувальникам про народ, що людей нинi возять на залiзницi гiрше, нiж худобу... Хай самі проїдуться не з Києва до Борисполя в комфорті, а ніч у вагонах 1980-го року випуску, що не ремонтувалися з дня випуску, де свище вітер з вікон у купе, а в тамбурах - суцільна хуртовина...", - пояснив він в коментарі до фото.

Дивіться: Укрзалізниця відкрила продаж місць на святкові дати у популярних напрямах

Нагадаємо, у мережі показали справжній ажіотаж на столичному вокзалі через затримку із квитками на потяги.Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця змінила графік роботи кас на Новий рік та Різдво. Також "Знай.ua" писав, Укрзалізниця запускає новий маршрут до Європи.