В Укрзалізниці заявили, що вони розширюють кількість вагонів для маршрутів закордон. З 8 грудня почнуть курсувати нові вагони Київ – Вроцлав. Загалом до Європи їздитиме 20 поїздів.

Про це йдеться на офіційному сайті Укрзалізниці.

Безпересадковий вагон Київ - Вроцлав буде у складі поїздів № 749 / 51-52 / 750, які вже їздять до Польщі. Він почне вирушати з Києва 8-го грудня щодня о 14:07 і прибуватиме до Вроцлава на наступний день о 11:25.

Назад же до України вагон відправлятиметься о 16:30 і прибуватиме до Києва на наступний день о 17:14. Нові безпересадочні вагони будуть зупинятися на станціях Львів, Перемишль, Краків і Люблинець

«Крім того, у новому графіку руху пасажирські поїзди курсуватимуть до низки важливих туристичних та бізнесових центрів Європи. Зокрема, до Варшави, Відня, Будапешта, Вільнюса, Риги, Бухареста, Кошице, Кракова, Дебрецена, Любліна та інших», - прокоментував виконуючий обов’язки голови правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Очільник Укрзалізниці також зазначив, що кількість клієнтів зростає, в тому числі зростає попит і на поїздки закордон. Загалом кількість людей, які скористалися послугами Укрзалзниці стоновить майже 400 тисяч. Найпопулярнішими напрямками закордон є Київ – Перемишль та Київ – Варшава.

Нагадаємо, що Укразалізниця скасувала важливу функцію: в період з 15 грудня до 15 січня не буде повернення квитків через Інтернет.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що розрекламований експрес до Борисполя залишив десятки людей посеред поля.

Також портал "Знай.uа" писав, що у зв'язку з введенням в деяких областях України військового положення охорону об'єктів інфраструктури буде значно посилено. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.