5 грудня "Укрзалізниця" дозволила продаж квитків на свята і знову чекає небувалий попит на сайті. Ось що потрібно робити, якщо станеться збій:

"В такій ситуації змушені закликати пасажирів виважено підходити до процесу покупки квитків на поїзди. Адже станом на 5 грудня у наявності місця на поїзди у передсвяткові дати на найбільш популярні напрямки. Також завдяки онлайн-системі Укрзалізниці пасажири можуть вибрати квитки з пересадкою, якщо місця на прямі поїзди відсутні."

Інформація на сайті компанії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Якщо заявлена операція в онлайн-системі booking.uz.gov.ua, яка здійснювалася вчора, 4 грудня, в години пікового навантаження на систему, залишилася без результату, клієнтам необхідно звернутися з відповідною інформацією в установленому порядку за телефоном: (044) 591 - 19-88, електронною адресою: booking@uz.gov.ua або Skype: uz_booking ", - пояснюють в Укрзалізниці

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також у компанії запевняють, що після того, як всі квитки на цілорічні поїзда реалізують, то почнеться продаж проїзних документів на додаткові.

Нагадаємо, В Укрзалізниці сталося ЧП: київські вокзали стоять, квитків немає

В ніч з 4 на 5 грудня Укрзалізниця пообіцяла знову відкрити можливість покупки квитків онлайн, яка була заморожена після введення військового стану і запуску експреса до Борисполя. Через ажіотаж на київських вокзалах твориться справжнє пекло: кілометрові черги, плутанина з касами, вимкнені табло. Про це розповіла спеціальний кореспондент Знай.uа.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Укрзалізниця змінила графік експреса в Бориспіль: щось пішло не так

В "Укрзалізниці" анонсували зміни в розклад нещодавно запущеного эспресса повідомленням Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт.

Також "Знай.uа" писав про те, що Бориспільський експрес знову не доїхав до аеропорту, пасажирів вигнали на вулицю

Стало відомо, що залізничний експрес з Києва в аеропорт Бориспіль Kyiv Boryspil Express зламався посеред дороги вдруге за тиждень.

Про це написав пасажир поїзда Михайло Макаренко на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook у вівторок, 4 грудня.