Рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску, випливає з повідомлення кореспондента Громадське.

"Ми виїхали в 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хвилин, але досі на під'їзді. До аеропорту п’ять кілометрів і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо", – розповідає кореспондент.

Як каже водій автобуса, проблема виявилася в двигуні – поїзд не заводиться.. Провідниця сказала, що приблизно через півгодини будуть буксирувати поїзд до аеропорту.

Щоб встигнути на рейси, пасажири зважилися вискакувати з поїзда.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"В мене рейс о 12:45 в Доху (Катар), а з Катару в Австралію. За затримку поїзда я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля", – каже пасажир Данило.

"Мій літак відправляється в 13:10, 55 хвилин, тому у мене немає шансів встигнути… Ми застрягли тут", – стурбовано каже австрієць Мартін, який тепер навряд чи встигне злітати в Відень. Іноземець впевнений, що може не розраховувати на компенсацію.

Іронія в тому, що вранці 1 грудня голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов дав пораду їхати в аеропорт експресом, щоб уникнути заторів через снігопад.

Експрес Київ-Бориспіль зламався

Швидкісний експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску — за словами водія, виникла проблема із двигуном поїзд, не заводиться. Пасажири, які спізнюються на свої рейси, зійшли з потяга

Geplaatst door hromadske.ua op Zaterdag 1 december 2018

Нагадаємо, Волочкова застрягла в заметі з "очима коханого"

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивними танцями на снігу біля своїх розкішних хором. Артистка не забула зазначити, що її сфотографував новий залицяльник, ім'я якого вона строго тримає в таємниці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Головне піар: розрекламований експрес до Борисполя залишив десятки людей посеред поля

Також Знай.uа" писав про те, що Пекло на кордоні: бойовики підло атакували "ворота" Донбасу, прикордонники б'ють тривогу