У суботу, 22 грудня, маршрутний автобус, що їхав по трасі Київ-Обухів, зіткнувся з трактором, в результаті чого травми отримали семеро пасажирів. Про це повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Також наголошується, що всі постраждалі отримали травми голови, а одній жінці знадобилася екстрена допомога, оскільки вона травмувала ногу. Всі постраждалі особи були передані до швидкої допомоги.

Не так давно водій маршрутки на Волині, здійснюючи обгін, не впорався з керуванням і на повній швидкості з'їхав у кювет. Як стверджують поліцейські, маршрутний мікроавтобус Mercedes, який прямував за маршрутом "Лісова пісня - Нововолинськ", намагався здійснити обгін і під час виконання маневру потрапив у кювет, внаслідок чого перекинувся. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 11 пасажирів отримали травми різної важкості, при цьому в лікарню доставили п'ятьох.

За фактом аварії слідчими порушено кримінальну справу за ст. 286 ч. 1 КК України, але вона не дотягує до того кошмару, який стався неподалік від села Прибузьке. Як відомо, водій рейсового автобуса, що їхав з Кам'янець-Подільського в Стару Синяву, не зміг впоратися з керуванням і врізався в вантажівку, що стояла на узбіччі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У результаті аварії травмовано шестеро пасажирів, їх доставили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню для надання медичної допомоги. Двоє потерпілих перебувають у важкому стані.

На момент зіткнення в салоні автобуса перебувало 13 осіб, але остаточна кількість травмованих і ступінь тяжкості отриманих ушкоджень стануть відомі після закінчення слідчих заходів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що прокурор із Волині гасав по Києву п'яний за кермом, в результаті чого зіткнувся з іншим автомобілем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Мексиці легкомоторний літак впав на житлові будинки, що призвело до загибелі кількох осіб.

Також "Знай.uа" писав, що у Житомирській області відразу три мікроавтобуси потрапили в жахливу аварію і тепер життя людей знаходиться в руках хірургів.