Причини жахливої трагедії встановлюють фахівці. Моторошний інцидент трапився у суботу, 22 грудня, на вул. Толбухіна в місті Вознесенськ Миколаївської області. Під час пожежі в приватному одноповерховому будинку загинула жінка, 1981 року народження і її чотирирічний син. Проводячи розвідку, надзвичайники виявили тіла загиблих в одній із кімнат будинку.

Трапилось найстрашніше, що могло бути - полум’я відібрало життя матері і її маленького сина. На жаль, до моменту приїзду рятувальників вогонь уже встиг захопити і знищити оселю повністю. Пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати, проте життя людям, на жаль, уже не поверне ніхто.

Як повідомили у прес-центрі ДСНС, про пожежу повідомила сусідка загиблих. Дзвінок за номером екстреного виклику рятувальникам надійшов майже опівночі.

О 23:40 пожежу було локалізовано, о 00:08 – вогонь був ліквідований. Причина трагедії встановлюється.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.

Як повідомляв Знай.uа поліція знайшла розумників, які атакували аеропорт дрона.

Також Знай.uа писав, рятувальники дістають гірників з підірваної шахти: часу обмаль, сусідні країни допомагають чим можуть.