У вівторок, 25 грудня, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області сталася смертельна аварія. Авто влетіло в бетонну огорожу.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції регіону.

У відомстві розповіли, що аварія на трасі сталася близько 03:30. За кермом автомобіля Opel Vectra перебував 23-річний хлопець. Він не врахував дорожню обстановку та виїхав за межі проїжджої частини і влетів на швидкості в бетонну огорожу.

"Від отриманих тілесних ушкоджень молодий водій загинув на місці події", – уточнюють в поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пасажири автомобіля, 24-річний хлопця, терміново госпіталізували. Зараз медики борються за його життя.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що у Львові сталася ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Швидка збила жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги.

На опублікованому Зінкевичем відео з камер спостереження видно, як автомобіль «швидкої допомоги» їде по тротуару заднім ходом, збиває двох людей і тільки потім зупиняється. Дитина опиняється під автомобілем між задніми і передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а мати почала витягувати дитину з-під машини.

"Підійшов їхній співробітник, сказав що все бачив і він свідок, що я сама винна дуже близько стояла до машини і водій мене не міг побачити", – розповіла постраждала.

Нагадаємо, два автобуси розбилися вщент: жахливе ДТП на міжнародному рейсі, пасажири-українці госпіталізовані. Під Вінницею сталася аварія - три людини госпіталізовано.

Як повідомляв Знай. ua, півсотні авто перетворилися в криваво-металеве місиво: смертельна ДТП сколихнула світ. На одній з доріг сталася масштабна автокатастрофа, в якій загинули вісім осіб та не менше десяти поранених.

Знай. ua писав, що київська маршрутка стала могилою для пасажира. У столиці в маршрутці помер пасажир.

Отже 22.12.2018 о 16:21 по Вул. Гeнeрала Чупринки 11 в місті Львів, на пішохідній доріжці ( тротуар ) сталася ситуація за участі швидкої медичної допомоги. Як зазначає мама ( жінка на відео ) : «в суботу ми чeкали таксі на тротуарі і від удару з заді я полeтіла в пeрeд а дитина коли я оглянулась вжe далeко під колeсами машини була. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши її оглянула, вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав що нас нeбачив, що я нeдоглeділа дитину сама в усьому винувата. Підійшов іхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити. Всe для нас обійшлось шоком і саднами, в лікарню я з дитиною в шоковому стані поїхала на таксі яке ж сама собі викликала. Сьогодні 24.12.2018 я щe здамо аналізи узд і думаю нас додому випишуть... Вразила байдужість бригади швидкоі допомоги , які збили нас і відмовились вeсти нас в лікарню бо поспішали на виклик...» Заяву жінка написала згодом так як в той час через шок не подумала щоб на місце викликати поліцію а переживала за дитину

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 23 december 2018