У Миколаївській області на в’їзді в смт Казанка близько 11:00 1 січня сталася жахлива аварія. В результаті ДТП загинули восьмеро людей, троє з них – діти.

За даними місцевих правоохоронців, на трасі під смт зіткнулися два легкових автомобіля – Opel і Mazda. В салоні Mazda перебували чоловік і жінка з Казанки.

Чоловік загинув на місці, а його дружина була госпіталізована з численними травмами, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу, в Opel їхала сім’я з дітьми. У страшній аварії вижила тільки одна пасажирка авто – 8-річна дівчинка. Її доставили в лікарню в непритомному стані. Решта людей, що знаходилися в машині, загинули.

Загальна кількість жертв поки уточнюється. На місці трагедії працює слідчо-оперативна група, рятувальники, медики, криміналісти і слідчі. Причина аварії уточнюється.

Дивіться: Моторошна ДТП під Києвом: троє людей загинули, двоє в реанімації

Нагадаємо, у Києві в ніч із 31 грудня на 1 січня в районі "Колібріса" Renault Clio врізався в огорожу, в результаті зіткнення автомобіль загорівся. Як повідомляв "Знай.ua", у Львові сталася моторошна ДТП. Водій збив молоду жінку на смерть і втік з місця події. Правоохоронці розшукали та затримали водія, який був тоді за кермом автівки. Ним виявився 25-річний працівник поліції. Також "Знай.ua" писав, у Манчестері невідомий влаштував криваву різанину в новорічну ніч, постраждало троє людей, серед них був поліцейський.