Під час кровавої різанини постраждали три людини, утім наразі їхнє життя поза небезпекою.

Жахливий інцидент трапився у британському Манчестері на вокзалі три людини, у тому числі поліцейський, постраждали в результаті нападу людини, озброєного ножем. Про це повідомляє BBC.

Інцидент стався у ніч на 1 січня на платформі, де зупиняються трамваї, на вокзалі "Вікторія". Чоловік з великим кухонним ножем на кинувся на жінку і чоловіка у віці 50-60 років. Крім того, він поранив у плече поліцейського, який намагався перешкодити йому.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нападника затримали правоохоронці, незважаючи на те, що він чинив сильний опір.

Наголошується, що поліція розглядає всі версії можливих мотивів атаки. Керівництво розслідуванням взяв на себе антитерористичний відділ поліції Манчестера.

У поліції повідомили, що стан потерпілих важкий, але їх життя поза небезпекою.

Рух трамваїв на лінії, де сталася різанина, тимчасово призупинили.

Нагадаємо, кривава різанина в Лондоні закінчилася затриманням 39 людей: вечірка не вдалася.

Поліцією Лондона було затримано 39 осіб, ймовірно, причетних до жорстокого нападу на чоловіка, якого знайшли з важким ножовим пораненням у районі Хаммерсміт.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві поліцейські побили жінок на одній зі станцій метрополітену. За фактом інцеденту розпочнеться службове розлідування.