Поліція Лондона затримала 39 осіб, ймовірно, причетних до жорстокого нападу на чоловіка, якого знайшли з важким ножовим пораненням у районі Хаммерсміт.

Цю інформацію повідомляє BBC.

За словами лондонських правоохоронців, за жертвою погналися "чоловіки і жінки" після невеликої суперечки в магазині. На тротуарі виявили залишки крові і два ножі.

Повідомляється, що затримані підозрювані попрямували до квартири, де відбувалась вечірка. Офіцери намагалися поговорити з людьми на вечірці, але коли ті відмовились співпрацювати, поліція провела масове затримання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наразі, поки триває слідство, під вартою утримуються 39 осіб.

Постраждалого на місці події оглянули офіцери поліції і медпрацівники. Він у критичному стані в лікарні.

Нагадаємо, що четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були у стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це в суботу, 29 грудня, повідомляє прес-служба ГБР.

"За попередньою інформацією, увечері 27 грудня в місті Кременчук працівники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинили розбійний напад на перехожого, завдали йому тілесних ушкоджень, заволоділи грошима і матеріальними цінностями", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваних у скоєнні злочину вже затримали слідчі територіального управління ГБР спільно з співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки поліції.

За фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями про перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу та про розбій. Нині проводяться слідчі та інші процесуальні дії. Копам також готують повідомлення про підозру.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві поліцейські побили жінок на одній зі станцій метрополітену. За фактом інцеденту розпочнеться службове розлідування.