Четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це в суботу, 29 грудня, повідомляє прес-служба ГБР.

"За попередньою інформацією, увечері 27 грудня в місті Кременчук працівники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинили розбійний напад на перехожого, завдали йому тілесних ушкоджень, заволоділи грошима і матеріальними цінностями", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваних у скоєнні злочину вже затримали слідчі територіального управління ГБР спільно з співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки поліції.

За фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями про перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу та про розбій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нині проводяться слідчі та інші процесуальні дії. Копам також готують повідомлення про підозру.

Нещодавно у Подільському районі Києва, на вулиці Хвойки, 15/15 в районі радіокомпанії "Тауер" 28 грудня невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO. Михайлу Хомі завдали множинні тілесні ушкодження, на даний момент його стан стабільно і життю нічого не загрожує. Слідчі дії тривають.

У Києві молодий чоловік, намагаючись "звільнити" товариша з райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Про інцидент, який стався в приміщенні Голосіївського управління поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Києва. В управління поліції працівники полку особливого призначення № 2 доставили чоловіка, у якого знайшли викрадений телефон.

Нагадаємо, що Головне управління Національної поліції шокувало киян кримінальною статистикою столичного метро за 3 квартали 2018 року.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві поліцейські побили жінок на одній зі станцій метрополітену. За фактом інцеденту розпочнеться службове розлідування.