У Києві молодий чоловік, намагаючись "звільнити" товариша з райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Про інцидент, який стався в приміщенні Голосіївського управління поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

В управління поліції працівники полку особливого призначення № 2 доставили чоловіка, у якого знайшли викрадений телефон.

Під час документального оформлення події в приміщення поліції забіг невідомий, який почав вимагати відпустити його товариша, при цьому нецензурно лаявся та погрожував правоохоронцям.

В ході здійнятого скандалу чоловік схопився руками за вогнепальну зброю одного з поліцейських. Правоохоронці затримали правопорушника, але він при цьому чинив опір і вкусив за руку патрульного, йдеться в повідомленні.

Нападником виявився 26-річний киянин, раніше судимий за хуліганство. Правопорушнику оголошено про підозру. Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує до п'яти років ув'язнення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, на популярному курорті в ОАЕ п'яна росіянка накинулась на співробітницю поліції та покусала її, а потім головою вибила вікно в службовому автомобілі поліцейських.

Біля входу в один з готелів Дубая побились дві нетверезі російські туристки. Коли жінка-поліцейський підійшла до 24-річної росіянки і хотіла надіти на неї наручники, вона стала опиратися арешту, вдарила правоохоронця і вкусила її за обличчя. Офіцерам вдалося посадити туристку в авто, після чого росіянка вибила в ньому скло головою.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині хулігани жорстоко побили поліцейську в електричці

Також Знай.ua писав, у Києві поліцейські по-звірячому побили жінок у метро.