У Львові сталася моторошна ДТП. Водій збив молоду жінку на смерть і втік з місця події. Правоохоронці розшукали та затримали водія, який був тоді за кермом автівки. Ним виявився 25-річний працівник поліції.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини.

"Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники Головного управління Нацполіції Львівщини, Управління Департаменту внутрішньої безпеки та обласної прокуратури встановили особу водія-втікача та його місце перебування. Ним виявився 25-річний львів’янин, працівник поліції. Зловмисник затриманий", - йдеться в повідомленні.

Аварія сталась у неділю, 30 грудня, близько 06.50 на вулиці Івана Франка у Львові. Водій автомобіля марки "БМВ" на іноземній реєстрації скоїв наїзд на 25-річну мешканку Жидачівського району. Вона померла на місці від отриманих травм. Водій втік з місця ДТП, покинувши своє авто за кількасот метрів від зупинки. Очевидці стверджують, що у автівці перебували декілька жінок, а водій був у стані алкогольного сп'яіння.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За фактом події поліція почала карну справу за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Якщо суд визнає водія винним, йому загрожує від 3 до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати автомобілем терміном до 3 років.

Працівник львівської поліції Ігор Зінкевич повідомив у Facebook, що затриманого звуть Олег Лещишин. Він також додав, що інформування населення щодо того, кого саме підозрюють, не поводилося для законного рішення підозрюваному.

Нагадаємо, киянка, яка втопила власних дітей, уникне покарання: спливли скандальні подробиці.

Як повідомляв "Знай.uа", смертельна ДТП з вантажівками перетворила дорогу на пекло на Землі: частини тіла збирали по заметах.

Раніше "Знай.uа" писав, непрацюючий світлофор перетворив автомобілі на місиво: у Києві сталася масштабна ДТП.