У Києві в ніч із 31 грудня на 1 січня в районі "Колібріса" Renault Clio врізався в огорожу. В результаті зіткнення автомобіль загорівся.

За попередніми даними, на момент зіткнення в машині знаходилося четверо людей.

Свідок зазначив, що Renault і автомобіль BMW на високій швидкості під'їжджали до кільцевої розв'язки. Водій Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Через контакту авто загорілося. Водія Clio з місця події відвезли на BMW. Проте, в Renault перебували ще пасажири.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На щастя, їх встигли евакуювати свідки ДТП. На місці події побували пожежники, дві карети швидкої допомоги, а також патрульні поліцейські.

На щастя, ніхто з пасажирів Renault не загинув, проте деяких з них госпіталізували. Деталі аварії встановить слідство.

Дивіться: У новорічну ніч в Києві на "Колібріс" Renault врізався в огорожу і згорів

Нагадаємо, на Садовій лінії у Києві сталася пожежа в ніч на 31 грудня, горів один із приватних будинків. Як повідомляв "Знай.ua", в одному з житлових будинків Харкова сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина. Також "Знай.ua" писав, в Харківській області потяг "Москва-Кривий Ріг" збив чоловіка.