На Садовій лінії у Києві сталася пожежа в ніч на 31 грудня. Як відомо, горів один із приватних будинків.

Виклик на лінію 101 надійшов о 01:14. За попередніми даними, вогонь охопив занедбаний дачний будинок. На місце прибули пожежники і приступили до ліквідації загоряння. Площа пожежі склала близько 50 квадратних метрів.

Вогонь знищив будівлю повністю, залишилися лише цегляні стіни. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дивно, але саме на 26-й Садовій лінії регулярно горять будинки. Найчастіше причиною загоряння стають підпали, проте хто і навіщо це робить - невідомо. На місці працювали дві одиниці пожежно-рятувальної техніки, а також чергували медики та патрульні. Подробиці інциденту з'ясовуються.

В ніч на 25 грудня в Києві за адресою вулиця Промислова, 10 також сталася велика пожежа. Горів триповерховий приватний будинок.

Дивіться: у Києві на Русанівських садах приватний будинок згорів дотла

Нагадаємо, у Дніпропетровській області в Новомосковському районі сталася жахлива пожежа, горіла квартира на другому поверсі житлового будинку. Як повідомляв "Знай.ua", біля Кіпру сталася пожежа нофтового танкеру, в результаті інциденту, постраждали двоє членів екіпажу. Також "Знай.ua" писав, в Єгипті ліквідували 40 терористів, які, ймовірно, брали участь в підривітуристичного автобуса в Каїрі.