Біля Кіпру сталася пожежа нофтового танкеру. В результаті інциденту, постраждали двоє членів екіпажу.

Про це повідомляють місцеві ЗМі

Біля узбережжя кіпрського міста Ларнака загорівся нафтовий танкер під назвою "Athlos". П'ятеро членів екіпажу стрибнули просто в море, щоб врятуватися. Двох із них госпіталізували з сильними опіками. Трьох інших людей, які були на борту, направили до лікарні для медичного обстеження.

Відомо, що танкер загорівся у суботу, 29 грудня, о 9:30 за місцевим часом. Athlos тоді знаходився за три морських милі на південь від селища Зіги. Всього на момент пожежі на борту судна знаходилися 17 членів екіпажу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На місце інциденту вирушили кораблі берегової охорони, буксири і пожежні бригади, а також інші додаткові судна для порятунку членів екіпажу, гасіння пожежі та усунення можливих розливів нафти в море. Але члени екіпажу погачили пожежу до того, як вони прибули. Нині правоохоронці встановлюють причину пожежі.

Нагадаємо, що в Чорному морі у 80 кілометрах від берега захопленого Російською Федерацією Криму за межами територіальних вод країни затонув теплохід під прапором Панами, що перевозив металобрухт. На борту судна перебували вісім членів екіпажу, їх врятували і планували доставити в порт Новоросійська. Головною причиною затоплення в Чорному морі судна під прапором Панами називають позаштатне зміщення вантажу металобрухту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", танкер протаранив військовий фрегат: море перетворилося на нафтову пастку, постраждали сотні військових та цивільних. Ситуацію на борту фрегата розцінюють як критичну.

Раніше "Знай.uа" писав, загибель непотоплюваних: найвідоміші і несподівані корабельні аварії в історії.