В Єгипті ліквідували 40 терористів, які, ймовірно, брали участь в підриві туристичного автобуса в Каїрі.

Про це передає CNN.

Спецслужби з'ясували, що бойовики планували здійснювати атаки на державні установи у сфері економіки та туризму, а також на храми та поліцейські ділянки.

Терористів ліквідували сили безпеки Єгипту в ході рейдів, які були спрямовані проти трьох підозрюваних в укритті терористів. Ці бойовики планували атаки під час різдвяних свят.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наголошується, що в ході спецоперації були виявлені боєприпаси, саморобні вибухові пристрої та вогнепальну зброю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. . За попередніми даними, в автобусі були туристи з В'єтнаму. Коли він почав рух, вибухнула бомба, яку заховали за стінкою транспортного засобу. В результаті вибуху двоє туристів загинули, ще 12 людей отримали поранення. Серед поранених виявилося двоє єгиптян, один з них водій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", більше восьми сотень сімей під Москвою залишилися без газу в результаті пожежі на газопроводі. Вже відомо, що інцидент стався між населеними пунктами Иваньково і Калиново в Серпуховському районі в 2:25 ночі, а о 4:40 факельного горіння типу було припинено. Крім того, наголошується, що на місці вибуху працювали співробітники газпрому і ГИБДД, які організовували безперешкодний проїзд до місця загоряння.В цілому для гасіння пожежі було залучено 13 одиниць техніки, близько 50 чоловік особового складу.
"Знай.uа" писав, що в найбільшому місті США сталося неймовірна і дуже зачаровуюча подія. У небі над Нью-Йорком стався потужний вибух, який пофарбував небеса яскраво-блакитним світлом. Відомо, що через вибухи у місті були віялові відключення світла, від проблем з електропостачанням постраждав також великий аеропорт LaGuardia. У підсумку виявилося, що вибухнув один з трансформаторів енергетичного підприємства Con Edison. В результаті залишився без освітлення аеропорту LaGuardia, а також виникли затримки руху метрополітену.