Понад вісім сотень сімей під Москвою залишилися без газу в результаті загоряння на газопроводі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався між населеними пунктами Иваньково і Калинове в Серпуховском районі о 2:25 ночі, а о 4:40 горіння факельного типу було припинено.

Кадри з палаючим газом потрапили в мережу:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Пекло вийшов на землю", - так описує подію вражений очевидець.

Крім того відзначається, що на місці вибуху працювали співробітники газпрому та ГІБДД, які організовували безперешкодний проїзд до місця загорання.

В цілому для гасіння пожежі було залучено 13 одиниць техніки, близько 50 чоловік особового складу.

Разом з тим варто відзначити, що у результаті страшного інциденту, який стався в єгипетському місті Гіза, помер ще один турист з В'єтнаму. Нагадаємо, що пасажирський автобус на борту з десятками туристів вибухнув в передмісті Каїра.

За інформацією журналістів, кількість загиблих досягла чотирьох людей. Відомо також, що троє загиблих – громадяни В'єтнаму, четвертий – громадянин Єгипту, він був гідом.

Важкі травми отримали 10 в'єтнамців і один єгиптянин, водій автобуса. Видання посилається на заяву прем'єр-міністра Єгипту Мустафи Мадбули про те, що автобус відхилився від заздалегідь визначеного шляху, який охороняється, не повідомивши про це співробітників служби безпеки. Детальних подробиць чиновник не повідомив.

Варто нагадати, що в єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. За попередніми даними, в автобусі були туристи з В'єтнаму. Коли він почав рух, вибухнула бомба, яку заховали за стінкою транспортного засобу. В результаті вибуху двоє туристів загинули, ще 12 людей отримали поранення. Серед поранених опинилися двоє єгиптян, один з них водій.

Нагадаємо, окупанти знайшли на дні Керченської протоки авіаційну бомбу.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком.

Також "Знай.ua" писав, що потужний вибух пофарбував небо над Нью-Йорком.

У Росії чергова ракета впала на землю невдовзі після навчального запуску