У спальному районі Києва по вул. 37-а Садова лінія у дво поверховому будинку прогримів вибух.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у постраждалому будинку проживає родина з дітьми.

Також відзначається, що поки власники будинку спали, невідомий тихо підкрався до будинку та через паркан кинув вибуховий пристрій, який потрапив у вікно. Після скоєння незаконних дій зловмисник відразу ж втік у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліцейські, які прибули на виклик зазначили, що це причиною вибуху став вибуховий пакет, який прив'язали до каменю. Після вибуху почав йти їдкий дим і господар викинув невідомий предмет назад у вікно. На щастя, ніхто не постраждав.

Попри рослідування правоохоронці досі не можуть пояснити, чому невідомий атакував помешкання саме цієї родини. Також відзначається, що на місці злочину працювали патрульна поліція, кінологи, вибухотехніки, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Разом з тим варто відзначити, що автомобіль адвоката Валентина Рибіна, який виступав захисником колишніх беркутівців Рафаеля Лусварги і Володимира Рубана, був спалений невідомими.

Він заявив, що підпал стався в понеділок, 24 грудня, коли автомобіль знаходився в підземному паркінгу поблизу будинку адвоката. Рибін повідомляє, що особи невідомих, якими було скоєно злочин, йому невідомі, проте він пов'язує інцидент зі своєю адвокатською діяльністю. Рибін зазначив, що машина отримала значні пошкодження.

Агресія Росії далася взнаки дипломатам сусідньої країни. Нещодавно під стінами посольства країни-агресора загорівся автомобіль, який було оперативно затушений. У Києві протестувальники збиралися в нічний час під стінами посольства РФ і підпалювали шини.

Вогонь став улюбленим методом хуліганів, що також торкнулося і соратника колишнього командира роти "Східний корпус" Ігоря Пушкарьова, будинок якого серед ночі закидали пляшками із запальною сумішшю. Як стверджує потерпілий, йому відомі дані тих, хто це зробив і передбачає своїх колишніх учнів. Також він зазначив, що неодноразово отримував погрози. Згідно із записами з камер спостереження, три людини під покровом темряви закидали будівлю пляшками з коктейлем Молотова.

Нагадаємо, в популярному районі горіла багатоповерхівка, не залишилося каменя на камені.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві згорів популярний ресторан.

Також "Знай.ua" писав, що медики розкрили правду про постраждалих від вибуху на львівській ярмарці.

Вибух у Фастові: мешканців будинку евакуюють у лікарню