У метро стався інцидент. Сьогодні з повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції стало відомо про затримання незвичайного пасажира. Справа в тому, що чоловік намагався у своїх речах перевозити гранати.

Повідомлення про підозрілу людину, що продає зброю в Києві, надійшло в поліцію. Чоловіка затримали для перевірки в київському метро. Ним виявився 34-річний киянин.

"У 34-річного киянина вилучили два предмети, схожі на гранати РГД-5 і запали до них і направили на проведення експертного дослідження. Під час слідства будемо встановлювати, де саме зловмисник придбав боєприпаси і з якою метою", - повідомив начальник управління поліції в метро Києва Віталій Биков.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Звідки у невідомого взялися гранати і куди він їх віз слідство поки не з'ясувало. Зараз проводяться роботи по дізнанню. Незабаром стане відомр кому везли вантаж і яке його призначення.

Нагадаємо, портал "Знай.иа" писав про мінування McDonald’s в Києві: поліція затримала "підривника". 24 вересня у київську міліцію надійшло повідомлення про мінування McDonald’s за адресою вулиця Хрещатик, 19а. На місце прибула поліція, рятувальники, вибухотехніки та кінологи. В результаті обстеження закладу, жодних вибухових пристроїв не було виявлено.

"Знай.иа" повідомив: озвірілі путінські мавпи підірвали мирних жителів на Донбасі, багато постраждалих. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух. В результаті події постраждали п'ять мирних жителів.

"Знай.иа" писав: у Києві сім'янин начинив авто вибухівкою через нерозділене кохання, наслідки катастрофічні. У ніч на 24 вересня в Києві дотла згорів автомобіль. Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.