24 грудня в Києві на Оболоні у 04:15 сталася пожежа в 16-поверховому житловому будинку на пр. Героїв Сталінграда. Займання виникло на останньому поверсі.

Про це повідомляє сайт ДержНС. Загиблих та травмованих немає.

На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожарноспасательной частини. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті.

Пожежа була ліквідована о 04:43. Внаслідок загоряння пошкоджено меблі та особисті речі, закопчені стіни та стеля квартири.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на перетині вулиць Жукова і Шолом-Алейхема (Лісовий масив) згоріло приміщення ресторану "Чумацький двір". Пожежа виникла в приміщенні складу ресторану. Наголошується, що пожежникам не вдалося відразу загасити полум'я. Всередині приміщення знаходилися два балони з газом. За словами очевидців, було чути звук, схожий на вибух. Охоронець ресторану розповів, що полум'я охопило приміщення складу за лічені хвилини.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у селі Яблуниця Івано-Франківської області в ніч на 23 грудня близько 3:00 спалахнула пожежа в місцевому готелі "Простоквашино". На пожежі загинула одна людина. Першим на місце виклику прибув підрозділ Державної пожежно-рятувального поста селища Ворохта. Відстань від найближчого підрозділу до місця пожежі склала близько 25 км. Коли пожежники прибули на місце жахливого інциденту, полум'я вже охопило всю будівлю. Обслуговуючий персонал встиг евакуювати мешканців готелю до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Пожежа познущався не тільки над власниками готелю, завдавши неймовірні збитки, але й відібрала життя одного з тимчасових мешканців.

"Знай.uа" писав, що жахливий інцидент стався в суботу, 22 грудня, на вул. Толбухіна в місті Вознесенськ Миколаївської області. Під час пожежі в приватному одноповерховому будинку загинула жінка, 1981 року народження і її чотирирічний син. Проводячи розвідку, мнсники виявили тіла загиблих в одній з кімнат будинку. Сталося найстрашніше, що могло бути - полум'я забрало життя матері та її маленького сина. На жаль, до моменту приїзду рятувальників вогонь вже встиг захопити і знищити будинок повністю. Пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати, однак життя людям, на жаль, вже не поверне ніхто.